De man mocht eraan geloven… lucky him uiteraard! Naast de toys die ik binnenkrijg, viel nu een speeltje voor het mannelijke geslachtsorgaan op de mat. Leuk! Daar wilde meneer wel een avondje voor vrijmaken om deze toy te kunnen ontdekken! Was het wat? Vriendlief ging op onderzoek uit. Lees hieronder zijn bevindingen!

Vriendlief: Oké, als bleu testpersoon met mannelijke toys (eerlijk: dit is de eerste die ik in mijn handen geduwd kreeg) was het even wennen toen Lotte thuiskwam met de Tenga – ORIGINAL VACUUM CUP. Ha, JA, Een hele mond vol! Zelf nieuw in het testen van speeltjes had ik er eigenlijk wel zin in en was ik vooral benieuwd of het wat voor me zou zijn!

Design en verpakking? De cup zelf is wit, daaromheen zit een plastic rode verpakking met de gebruiksaanwijzingen in afbeeldingen. Aan de bovenkant zit een label met vacuüm control, waarbij ik er na 2 keer testen niet achter ben gekomen of deze nou wel of niet verwijderd moest worden. Wij mannen zijn visueel ingesteld, dus de afbeeldingen zijn top! Alleen is de uitleg wat summier. Met het handige lipje kan je het rode plastic easy verwijderen en blijft de witte cup over. Deze ligt lekker in de hand!

Aan de slag dan maar… Je draait de onderkant er vanaf zodat de opening tevoorschijn komt en direct duidelijk wordt waarom er een onderkant op zat. Er zit genoeg glijmiddel in om de Tenga direct te gebruiken! Extra glijmiddel is dus overbodig. Lekker praktisch en direct ready voor gebruik, helemaal yes! Nieuwsgierig als ik ben voel ik met mijn vingers hoe de binnenkant voelt en deze is oprecht heel goed. Zachte ribbels met tussen ruimtes en veel glijmiddel zorgt ervoor dat je bijna het idee hebt dat je met je vingers je in een vagina bevindt.

Dan waar het om draait en waar de Tenga voor gemaakt is: action! Ik vind de opening vrij klein ogen, maar deze geeft goed mee en is flexibel. Het vacuüm label aan de bovenkant had ik er in mijn enthousiasme dus vanaf getrokken waardoor aan de bovenkant een klein gaatje zit waar je lucht uit hoort komen. Bij het op en neer bewegen maakt dit een soppig en afleidend geluid. Tip: De hub op, geluid aan en je focus is geregeld 😉 Hoe het voelt? Goed en voornamelijk met langzame bewegingen zorgt de Tenga voor opwinding. Over de volledige lengte sluit hij goed aan en met een beetje creativiteit komt hij toch behoorlijk dicht in de buurt van het echte werk!

Al met al een speeltje om mee te nemen als je een (lang) weekend weg bent van je partner en/of weer eens wat anders wil dan je eigen hand. Ik zou hem niet ter vervanging van een vagina gebruiken (Lotte: fjieuw!), maar de Tenga is zeker de moeite waard om een keer uit te proberen! Alleen om afgeknelde penissen te voorkomen is hij niet aan te raden als je ver boven gemiddeld geschapen bent!

TENGA – VACUUM CUP

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
FemmeFitSchoonmaak