Wakker worden 2.0

Vrouw lief werkt op zondag altijd een vroege dienst, dus opstaan en ontbijt op bed zit er dan helaas niet in. Natuurlijk vinden wij mannen dat ontbijt net zo lekker als vrouwen dat vinden, maar stiekem is dat niet alleen wat een groot gemis is hier in huis zo op de zondagochtend. Het samen wakker worden en een rondje bed fitness moet hier helaas ruimte maken voor saai alleen wakker worden met wat: “ik heb zin, maar wat moet ik nu” gevoelens. Gelukkig hebben wij ons snelle denkvermogen nog en zal de linker of dan wel niet de rechterhand snel reageren als oplossing voor dit probleem. Echter deze ochtend begon net wat anders doordat bij wakker worden een cadeautje op mij lag te wachten inclusief een klein briefje met “veel plezier schatje…” (winning!)

een keer wat anders is dan je eigen 5 vingerige vrienden

Lotte had mij de afgelopen weken al lekker gemaakt dat er een nieuw speeltje zou komen van Pik Business, deze keer niet voor haar, maar speciaal voor mij! Na mijn eerste ervaring met de Original Vacuüm cup is de interesse in mannelijke speeltjes enorm aangewakkerd en ben ik hier toch minder sceptisch naar gaan kijken. Benieuwd of er een speeltje zou zijn welke ik niet enkel op reis een keer zou gebruiken, was ik nieuwsgierig of er iets bestond wat ik in mijn nachtkastje zou leggen voor vaker gebruik. En ik denk dat ik goed nieuws heb voor alle mannen: deze heb ik zojuist gevonden! De VULCAN MASTURBATOR mag dit huis niet meer verlaten en ik kan jullie direct verklappen dat dit echt een keer wat anders is dan je eigen 5 vingerige vrienden 😉

eerst even het saaie stukje

Maar eerst even het saaie stukje: De Vulcan Masturbator komt in een witte langwerpige doos met daarop een man afgebeeld inclusief de Vulcan zelf. Aan de zijkant staat de tekst “i’m so Lucky to have you” en daar ben ik het nu dan ook volkomen mee eens. Na het openen vind je de Vulcan liggen in zijn bed van piepschuim inclusief de gebruiksaanwijzing en usb oplader (let op: zonder stekker, dus mobile device oplader bij de hand houden). De Vulcan zelf is zwart en gemaakt van siliconenrubber met zilveren, prettig handvat. De onderkant is langwerpig met in het midden een uitsneden zodat hij gemakkelijk over elke maat en soort penis kan. Binnen de siliconen lippen (om het allemaal maar creatief binnen het onderwerp te benoemen) zitten kleine rubberen puntjes die zorgen voor een aangename structuur aan de binnenkant. Zo gretig als ik ben zoek ik direct verder naar de knop die bovenop het handvat zit om te voelen wat de Vulcan kan. Helaas een kleine deceptie want hij heeft waarschijnlijk te lang kunnen uitslapen in zijn piepschuim bedje, er komt geen reactie. Actie – reactie is dus direct mijn mobiel uit de oplader en deze erin en nog even de lakens over mij heen om uurtje later wakker te worden.

een wakker worden 2.0 momentje

Met nog meer zin en een fantastische droom later word ik wakker en zet ik de Vulcan Masturbator met een lichte druk op de knop aan waardoor hij goed trillend tot leven komt. WOW… ik ben de speeltjes van Lotte inmiddels gewend maar deze heeft een krachtige trilmotor met verschillende standen waarbij de turbo functie mij wat te heftig lijkt. Daar kom ik echter snel op terug wanneer ik hem uitprobeer. Ik had zelf op het moment geen glijmiddel bij de hand wat hem iets ruwer laat zijn maar zeker niet onprettig doet aanvoelen. Op de meest lichte stand geeft hij een gevoel wat niet vergelijkbaar is met het echte werk maar dat is ook zeker niet de bedoeling. Door de rubberen druk puntjes en de tril functie zorgt hij voor een zeer aangename opwinding waarbij je binnen enkele minuten door de standjes heen gaat om letterlijk naar je hoogtepunt te schieten. Je kan hem gebruiken door hem over de penis heen te laten zitten en geen bewegingen te maken maar het meeste genot komt wanneer je hem langzaam dan wel/niet snel heen en weer beweegt en uiteindelijk te eindigen met de turbo boost… een wakker worden 2.0 momentje 😉

Ook benieuwd naar de Vulcan Masturbator? Bekijk hem op de webshop!

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
Mister Sweetspot Clitorale VibratorBEDTIME STORY – SEXY FOTOSHOOT