Het is alweer december! Dat wil dus zeggen dat het de laatste review van dit jaar is in samenwerking met Seksuologen Met Twee! We sluiten het jaar af met een heuze knaller, namelijk de Venus vibrator. Dit is een rabbit vibrator met een roterende G-spot stimulator en een vibrerende clitoris stimulator! Wij zijn er in ieder geval enorm enthousiast over. Al benieuwd wat de reviewer erover te zeggen heeft?

vibrator

Blij verrast

“Ik was blij verrast met deze vibrator. Ik vind het fijn om deze vibrator ook alleen te gebruiken, vooral voor stimulatie van de clitoris. De clitorisstimulator van deze toy vibreert namelijk. Verder kun je ook tegelijk met deze vibrator je g-spot bereiken met het roterende gedeelte. Hierdoor kom je heerlijk intens klaar! De vibrator is waterdicht, lekker voor in bad of onder de douche. De trillingen zijn krachtig en regelmatig en je kunt de snelheid hoger en lager zetten. Het geluid is niet storend. Er zijn 10(!) vibratiestanden en 3 roteerstanden. Er zit nog een extra functie op zodat je het roterende gedeelte nog sneller kunt laten draaien. Echt een ‘wow gevoel’! Als de virbator goed is opgeladen kan ik er ook lang mee doen. De vorm is ook goed en gemakkelijk hanteerbaar!”

“Wist je dat Venus de Romeinse godin is van de liefde! Met de Venus Rabbit Vibrator ben je dus extra lief voor jezelf!” ~ Seksuologen Met Twee

Wil jij graag kans maken op de fijnste vibrators? Dat kan! Op zaterdag 12 december hebben we namelijk een Online Sexpert Quiz en Bingo in samenwerking met Christine Le Duc! Maak kans op luxe producten tijdens een gezellige girlsnight! Hier lees je er meer over!

Meer lezen?

Toy van de maand: Femmefit Bekkenbodemspier training set 

Toy van de maand: Mister Sweetspot

Tenslotte getest door Lotte: Lea Rabbit vibrator

 

 

Seksuologen met Twee

Wij zijn Anne en Leila, de Seksuologen met Twee, zoals in de naam te lezen valt zijn wij twee seksuologen. We hebben beide de Master Seksuologie aan de KU Leuven afgerond. In 2018 zijn wij al begonnen met @seksuologeninspe. Door de inzet van social media willen wij taboes doorbreken rondom seksualiteit, intimiteit en relaties.

Leave a Comment

0
kerst9-ways-to-surprise-your-husband-on-your-wedding-night