Samen met Seksuologen Met Twee hebben we weer een leuke review voor je! Deze maand gaat de review over een speeltje wat je niet direct tijdens (solo)seks gebruikt. We gaan het namelijk hebben over onze Femmefit bekkenbodemspier training set. Je gebruikt deze toy om je bekkenbodem te versterken. Wanneer je je bekkenbodemspier traint kun je je orgasmes intenser ervaren. Daarnaast kan het ook helpen als je last hebt van ongewild urineverlies.

bekkenbodemspier

Mooi en discreet

“De ballen zijn makkelijk in gebruik, hebben een logische opbouw qua kleur en gewicht en ze voelen fijn aan. Persoonlijk heb ik geen verschil gemerkt, omdat de ballen te licht voor mij zijn.

Fijn effect na een langere tijd

“De set is heel makkelijk in gebruik en ziet er heel mooi uit. Ik heb de set nu ongeveer 2 maanden gebruikt. Je moet wel echt even geduld hebben tot dat je echt verschil merkt. Sinds ongeveer twee weken voel ik tijdens de seks het resultaat van de balletjes. Mijn orgasmes voelen net wat intenser dan voor het gebruik van de set. Zeker een aanrader dus!”

Tip van Seksuologen Met Twee

“Wist je dat het trainen van je bekkenbodemspieren ook kan leiden tot verbeterde aanmaak van vaginaal vocht?”

De Femmefit bekkenbodemspieren training set kost €49,95 maar met de kortingscode kutvid-19 krijg je 10% korting op je aankoop in onze webshop! Wil je graag nog meer weten over deze toy of ben je gewoon nieuwsgierig? Klik dan op deze link!

Meer lezen?

Toy van de maand: Mister Sweetspot

Blog: pornopraatjes

Save the date: online Sexpert Quiz op 28 november!

Seksuologen met Twee

Wij zijn Anne en Leila, de Seksuologen met Twee, zoals in de naam te lezen valt zijn wij twee seksuologen. We hebben beide de Master Seksuologie aan de KU Leuven afgerond. In 2018 zijn wij al begonnen met @seksuologeninspe. Door de inzet van social media willen wij taboes doorbreken rondom seksualiteit, intimiteit en relaties.

Leave a Comment

0
Piano VrouwONLINE PARTY BIJ JOU THUIS