YAY! Eerste toy van de maand van 2021! We hebben weer een nieuwe toy laten testen in samenwerking met Seksuologen Met Twee. Deze maand lees je de review over de Panty Vibe Een volger van de seksuologen heeft de toy uitgetest en legt haarfijn uit hoe de toy werkt en wat haar ervaring met dit speeltje was! 
panty vibrator

Leuk voor tijdens een saaie Zoom meeting

De Panty vibrator is een ontzettend fijn speeltje die je samen en alleen kan inzetten. Zoals de titel al verklapt leg je deze vibrator in je slipje, dit zit gewoon prettig, en hij is vervolgens met een afstandsbediening te besturen. Erg leuk voor samen dacht ik, als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat (dinertje zou ik niet snel doen, je hoort de trillingen zachtjes). Maar in de huidige tijden blijkt het in je eentje ook een ontzettend fijn speeltje. Als je zoals ik tegenwoordig dag in dag uit thuis werkt, en soms halverwege je dag een beetje zin krijgt, kun je hem zo stiekem even in doen, leuk voor tijdens een saaie Zoom meeting. Dit is op zichzelf al erg fijn, maar het heeft ook al meermaals voor wat langere middagpauzes gezorgd, sommige met én sommige zonder orgasme. Hij is oplaadbaar, maar werkt helaas wel maar op een paar meter afstand. Hij stimuleert de clitoris en heeft 6 standjes, waarbij de eerste twee standjes mijn persoonlijke favorieten zijn. Ik ben erg blij met dit speeltje!”
panty vibrator

Speeltjes op afstand

‘Wist je dat tijdens de corona pandemie de speeltjes die op afstand te besturen zijn enorm in trek zijn gekomen! Zo leuk dat mensen manieren vinden om toch genot te ervaren, maar dan op afstand!’ ~ Seksuologen Met Twee
Lijkt dit jou een leuk speeltje? Vanaf 26 januari vind je op de Instagrampagina @seksuologenmettwee een kortingscode voor de Panty Vibe!
Vind hier nog meer informatie over deze toy!

Meer lezen?

Toy van de maand: Venus Rabbit vibrator

Toy van de maand: Femmefit bekkenbodemspier training set

Toy van de maand: Mister Sweetspot

Felice

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Leave a Comment

0
stageSlow Sex Clitoral Balm