In samenwerking met Seksuologen met Twee zetten wij elke maand een speeltje in de schijnwerpers. We hebben onze volgers gevraagd het speeltje te testen en deze reviews delen we met jullie. Deze maand staat het vibrerende hartje van Rianne’S op het podium. Zoals de naam al verklapt gaat het om een siliconen speeltje in de vorm van een hartje en het vibreert (had je vast niet verwacht haha)!
  • Het speeltje komt in een hele mooie doos en het geeft je gelijk het gevoel dat het iets speciaals is. Toen ik de doos openmaakte verraste het me hoe groot het hartje was. Ik dacht dat hij iets groter zou zijn, maar eigenlijk is deze maat (ongeveer 7cm doorsnee) perfect! Ik kan hem overal mee naar toe nemen! Ik wist niet zo goed hoe ik het moest gebruiken, maar ben mezelf er mee gaan masseren en dat was een goede opwarmer. Er zit een fijne motor in die niet te veel lawaai maakt. Als ik echt de tijd voor mezelf neem dan pak ik mijn hartje er voortaan bij!

Rianne’s Heart Vibe Rianne’s Heart Vibe Rianne’s Heart Vibe

  • Het vibrerende hartje is voor mij en mijn vriendin echt een toevoeging voor onze massages. Doordat die waterdicht is kun je er ook goed mee masseren onder de douche. De trillingen ontspannen je helemaal en het warme water van de douche maakt het af! Onze favoriet om mee te beginnen!
Gaat je hart sneller kloppen? Wil je jezelf of een ander ook zo’n leuk vibrerend hart cadeau doen? Wij hebben voor je ene kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op dit speeltje! Gebruik .. ! Geniet ervan! #hartje #vibreren #paars #riannes #masseren #ontspannen #leukomaltijdinjetastehebben

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0