Wat vliegt de tijd! Het is namelijk weer de hoogste tijd voor het speeltje van de maand maart. Samen met Seksuologen met Twee zetten we elke maand een intiem speeltje in de schijnwerpers. Deze maand gaat het om een massage kaars.

”Ik was super blij toen ik de massage kaars mocht reviewen. Dit is nou typisch zo’n geval: ik wil het al een tijdje aanschaffen, maar het komt er niet van. De massage kaars zorgt eigenlijk voor twee vliegen in een klap. Het zorgt voor een warme ambiance, maar ook kun je er mee masseren (nee joh ;)). Zet de kaars wel even van te voren aan zodat het al goed kan smelten. Het gesmolten kaarsvet is niet te heet en voelt juist zacht en warm aan op je huid. Doordat het net wat anders is dan gewoon wat massage olie op je hand maakt het alles net wat spannender. Zeker een aanrader en ik ga zeker een nieuwe kopen als deze opgebrand is!”

Wist je dat je door regelmatig elkaar te masseren je jullie weerstand een boost geeft en het ontspant ook nog eens enorm. Je verlaagt o.a. de productie van het stresshormoon.

Wil jij ook al lang een massage kaars kopen? Of ben je door deze review geprikkeld? We hebben ook deze maand weer een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de massage kaars via @pik.business ! Gebruik de code ‘Kaars21’

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0