Het is alweer zo ver! Het speeltje van de maand februari staat weer voor de deur! We hebben een nieuwe toy laten testen in samenwerking met Seksuologen Met Twee. Deze keer gaat het om de Clitoral Balm van Slow Sex.  Een volger van de seksuologen heeft de balsem uitgetest en legt haarfijn uit hoe haar ervaring met dit speeltje was! 

Slow Sex Clitoral BalmMeestal ben ik wat sceptisch tegenover smeersels en daarom was ik juist ook zo benieuwd naar deze! Het heeft me positief verrast! Je brengt een klein beetje aan op je vinger top en dan begint het feestje. Ik gebruikte het samen met mijn partner, maar ook als ik alleen was (ik dacht ik test het maar extra goed haha). Het wordt wat warmer en zorgde voor meer aandacht naar mijn clitoris. Ik werd minder afgeleid en mijn aandacht ging steeds naar mijn warme clitoris toe! De juiste hoeveelheid is wel erg belangrijk, want te veel is onprettig! Ik vond het super om als extraatje te gebruiken tijdens het voorspel. We stonden meer stil bij mij en daar werd ik zeker wel blij van! Als ik het alleen gebruikte zorgde dit voor hetzelfde effect. Ik nam echt even de tijd voor mezelf en voor het vingeren! Zeker een aanrader als je van slow seks houdt!

De balm wordt warm bij het aanbrengen en bij de beweging tussen huid op huid! Het gaat samen met latex condooms én kan ook gebruikt worden in combinatie met erotisch speelgoed!

Wist je dat warmte zorgt voor een betere doorbloeding? En dat dat weer zorgt voor een meer ontspannen gevoel en meer kans op een orgasme!

We hebben al zo weinig tijd, maar daarom juist meer behoefte aan Slow Sex! Je wordt ‘’gedwongen’’ om meer tijd te nemen tijdens je vrijpartij!Slow Sex Clitoral Balm

Word jij ook warm van het idee? En zou je het willen uitproberen? Gelukkig hebben we deze keer ook weer een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt bij het aanschaffen van Slow Sex Clitoral Balm via @pik.business gebruik ‘slowsex21’

Slow Sex Clitoral Balm

MEER LEZEN?

Toy van de maand: Venus Rabbit vibrator

Toy van de maand: Femmefit bekkenbodemspier training set

Toy van de maand: Mister Sweetspot

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
panty vibrator