Hé pik: SLIKKEN OF SPUWEN?

Maandelijks zullen wij onze do’s en dont’s delen. Elke eerste zaterdag van de maand komt er een nieuwe vlog online van Pik Business op Lottelust.nl

Het thema van deze maand is SLIKKEN OF SPUWEN

De perfect blowjob is natuurlijk best lastig. Er is helaas geen how to op youtube. Terwijl mannen een goede blowjob een van de fijnste dingen op de aardbol vinden! Maar niet getreurd wij zorgen ervoor dat jij als een echte pijpgodin de deur uit gaat.

We gaan langs alle elementen in de vlog voor de perfecte blowjob zoals: standjes, verschillende manieren, geheime plekjes en hoe we er gebruik van kunnen maken dat wij vrouwen kunnen multitasken.

Dit zijn onze musthaves voor the perfect blowjob:
Fresh Strawberry
Salted Caramel

In de komende vlogs zullen de volgende onderwerpen naar voren komen:
– Spice it up
– The perfect handjob

We zullen eindigen met een uitgebreide Q&A waarbij alle vragen gesteld kunnen worden en in de video zullen worden behandeld. Heb jij een vraag die je wil stellen zodat deze wordt behandeld in de Q&A? Stuur dan een mail naar redactie@lottelust.nl met onderwerp Q&A.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een fantastische vriendinnen avond. Boek hier een workshop!

 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Cockring