Allereerst; iedereen moet alleen dingen doen waar hij zich goed bij voelt! Dus als je helemaal geen zin hebt in seks tijdens je menstruatie, so what!? Dan ga je toch lekker op de bank chocola eten (is bijna te vergelijken met een orgasme, niet dan?) Wil je onze ongezouten, ongebrande, gore gezonde noten tips over seks tijdens je menstruatie? Lees snel verder!

Voor sommigen is het helemaal niks geks, seks hebben tijdens je ongesteldheid, maar anderen vinden het verschrikkelijk. En daarbij hebben we ook natuurlijk ook nog te maken met onze partners die er wel of niet op willen.

Wat een troepje

De meest voornaamste reden waarom er niet gesekst wordt als de vrouw haar maandelijkse periode heeft is omdat het zo’n troep geeft. Vrouwen hebben er geen zin in omdat ze daarna alles weer op moeten ruimen en mannen vinden het vaak toch een beetje viezig. FYI, menstruatie bloed is écht niet schadelijk voor jullie hoor lieve mannen.

Condoompie

Heel simpel. Je kunt gewoon een condoom gebruiken tijdens de seks. Dan zal zijn lid niet helemaal onder het bloed zitten na de partij. Snap enigszins dat dit een beetje een anti-climax is. Dus een condoom is dan een superoplossing. Jasje af, in de prullenbak en knuffelen zul je.

Standje op z’n kantje

Er zijn ook standjes die ervoor kunnen zorgen dat de troep tot een minimum beperkt wordt. Zoals het zijwaartse standje (lepeltje lepeltje), maar ook het missionaris standje.

Handdoekje

Leg even een (donker) handdoekje onder het plaats delict. Dan hoef je ook niet na te denken over de vlekken op de lakens, of je keukentafel, kan ook natuurlijk.

Douche

Je kunt natuurlijk ook gewoon seks hebben onder de douche om al het gezeik te voorkomen. Al het bloed kan gelijk wegspoelen en je hoeft nergens meer over na te denken. Genieten dus!

No excuses

Nu we alle lichaamssap-problemen hebben opgelost gaan we over op alle voordelen die wij vrouwen hebben tijdens menstruatie-seks.

Komen nou!

Er zijn van die mensen… die tijdens menstruatie-seks veel sneller klaarkomen dan als ze niet ongesteld zijn. Het is ook heel normaal om extra opgewonden te zijn tijdens je menstruatie. Dat komt doordat, vanaf de 3e dag van de menstruatie, de hormonen oestrogeen en testosteron gaan stijgen. Dit zijn de hormonen die veel invloed op je libido hebben. Wat daar ook nog bij komt is, is dat je daaronder extra gevoelig kunt zijn in die periode, waardoor het extra plezierig kan zijn als je daar gestimuleerd wordt. WINNEN!

Duur menstruatie

Zoals je misschien al hebt gemerkt ben je tijdens de sex bloederiger dan tijdens de rest van je periode. Dit is omdat een orgasme het stimuleert om bloed en weefsel eerder af te stoten. Daardoor kan de duur van je menstruatie verkort worden.

Lekker ontspannen meid

Bij opgewonden raken en een orgasme krijgen, komen ook het aanspannen en ontspannen van spiergroepen. Dit kan je menstruatiekrampen verlichten. Ook denk je tijdens de seks helemaal nergens meer aan, dus ook niet de buikpuin die je normaal hebt. Een bijkomend voordeel: een orgasme is een soort natuurlijke pijnstiller. Als we klaarkomen, komt het stofje endorfine vrij. Dit stofje werkt pijnstillend én zorgt er voor dat we ons fijn en gelukkig voelen.

Wat een nattigheid

Daarnaast zorgt oestrogeen voor extra pussy-juice, waardoor glijmiddel ineens niet meer nodig is. Het menstruatiebloed, in combinatie met het slijm dat wordt afgescheiden, is het meest natuurlijke glijmiddel ever. Scheelt weer.

Knocked up

Nog even voor de goede orde: tijdens de ongesteldheid is de kans op zwangerschap kleiner, maar je loopt NOG STEEDS het risico dat je toch zwanger raakt!

Beppy

Wil je toch een tampon gebruiken tijdens het seksen? Gebruik de Beppy tampon! ‘Dit is een zacht flexibel sponsje dat je inwendig draagt tijdens je menstruatie. Beppy biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming. Onzichtbaar want Beppy tampon heeft geen touwtje. Met Beppy kan je schoon en comfortabel de liefde bedrijven tijdens je ongesteldheid. Én je hoeft niks uit te leggen als je daar geen zin in hebt want je partner voelt er niks van.’ Klik hier om de tampons in onze webshop te bekijken!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Roos