Toen ik dit concept opschreef  dacht ik niet dat ik het echt zou testen. Ik had verkering met een leuke jongen en dacht dat dat wel aan zou blijven. Hij ging echter vreemd. Ik had natuurlijk een gebroken hart en het doet nu nog steeds een beetje pijn. Ik kom gelukkig wel over hem heen, alleen het gevoel van bedrog voelt een beetje als een open wond waar je alcohol in gooit. Het voelt onrealistisch en heel vies. Maar toch besloot dat ik niet bij de pakken neer wilde zitten en dat dit de uitgelegen kans was om uit te testen of een rebound echt werkt.

Plan van aanpak

Om te beginnen downloadde ik meerdere datingapps, zodat ik genoeg keus had. Ik zette wat mooie foto’s van mezelf op de apps en schreef in mijn bio: ‘Looking for a rebound.’ Meteen had ik heel veel matches met mooie mannen en sommige spraken me echt aan. Zo was er al vrij snel op die avond een leuke jongen waarmee ik lekker kon praten. Ik had hem uitgelegd waar ik naar op zoek was en waarom. Hij liet weten dat hij dat wel zag zitten. Ik wachtte nog even af, vergeleek wat mannen hier en daar. De volgende dag stuurde ik hem mijn nummer en adres als uitnodiging.

 

De avond van de rebound

Ik bereidde me mentaal en fysiek voor met een glas wijn en een mooi rood setje lingerie. Over de lingerie had ik nog een mooie outfit aan waar mijn curves goed in uitkwamen. Ik was helemaal tevreden en klaar voor de rebounddate. Toen hij arriveerde zag ik het meteen: dit is een hele mooie jongen. Sprankelende ogen, kuiltjes in zijn wangen en een leuke kledingstijl. Hij had een heerlijke fles wijn en bonbons voor me meegenomen, wat ik super lief vond. We raakten gauw aan de praat over van alles en nog wat en het was echt gezellig. Het voelde even onwennig om weer dat soort oogcontact te maken met een andere jongen, maar ik genoot ervan. In mijn hoofd was ik een feestje aan het vieren wetende dat ik vanavond seks zou gaan hebben met deze jongen. Ik had nog geen idee hoe hij zou zijn in bed, maar het zou sowieso leuk worden.

Reboundseks

Leuk was een understatement. We gingen in bed zitten om een ‘film’ te kijken. Ik kroop snel tegen hem aan en het voelde fijn. We hadden beiden helemaal geen focus voor de film en we kletsen vooral overal doorheen. Totdat ik hem zoende. Het werd heet en hitsig. Hij had skills, je wilt niet weten. Hij liet me klaarkomen tijdens het voorspel. Toen ik zijn geslachtsdeel zag wist ik niet of ik enthousiast of bang moest zijn. Hij was groot geschapen en dat is ook een understatement. We hadden hele goede seks in heel veel standjes. Toen we allebei klaar waren gekomen kletsten we nog wat en vielen in slaap. Daarna hadden we in de nacht nog een keer seks en we begonnen de dag met heerlijke ochtendseks. Mijn vagina moest daarom ook wel even bijkomen deze week. But it was worth it!

Conclusie: werkt een rebound echt?

 

In deze situatie zeg ik ‘ja’. Het was een fijne afleiding en het heeft me wat dingen doen realiseren. De oprechte aandacht die deze jongen mij gaf, gaf mijn ex me al lang niet meer. Mijn ex vroeg niet door tijdens een gesprek en gaf me geen complimenten. Eerst natuurlijk wel, maar de glamour was er al snel af. Bovendien voelde ik dat deze jongen mijn lichaam echt waardeerde. Hij gaf complimentjes en behandelde mijn lichaam goed. Hij deed ook moeite voor mijn genot. Ik werd tijdens of na de seks met mijn ex soms wel een beetje onzeker, omdat hij me die waardering niet echt gaf. Dit was eigenlijk best wel een last op mijn schouders. Ik vind mijn eigen lichaam een killer body, maar mijn ex haalde me soms van mijn voetstuk. Bovendien heb ik me gerealiseerd dat de seks met mijn ex beter leek doordat ik smoorverliefd was. Ik dacht oprecht dat hij heel goed was in bed en dat hij me heel veel genot gaf. Achteraf weet ik nu dat dat heel erg mee valt en dat hij niet echt zijn best heeft gedaan om mijn lichaam te leren kennen. Het klinkt misschien een beetje bot, maar door deze rebound heb ik me gerealiseerd dat ik het al een tijdje geleden had moeten uitmaken. De rebound heeft me geholpen om mijn ex en de situatie meer los te laten. De pijn is nog niet helemaal weg, maar de feiten zijn boven tafel.

Bron: Felice Unij | Beeld: Pinterest

Zoek jij nog een leuke bijbaan? Join ons team!

 

Felice

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Leave a Comment

0
BEDTIME STORIESDe Blokhut