Workshops

Pik Business reist het hele land door met een koffertje vol paarse sex toys. Wij bieden workshops mét inhoud aan. We hebben allemaal een vagina, dan kunnen we er maar beter plezier van hebben.

We bieden meerdere workshops aan. Kies uit de volgende 6 categorieën. 

Pik Your Toy 

Tijdens deze workshop vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert is aanwezig! We doen een quiz, een loterij, en geven overal uitleg over.

Cosmopolitan Party

Tijdens deze workshop brengen we alle producten van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection naar jouw huiskamer om jou en je vriendinnen alles te laten zien. Op deze speciale homeparty kunnen jullie alles van deze lijn goed bekijken, voelen, proeven en ruiken.

Handjob Factory

Dit is de workshop waarbij iedereen een roze dildo in zijn handen krijgt om al onze favoriete handjob technieken te oefenen. Uiteraard nemen we alle sextoys door!

Blowjob Factory 

Tijdens deze workshop gaan we uitleggen op welke manieren je het beste een blowjob kunt geven. Na deze avond zijn jullie ontwikkeld tot echt pijpgodinnen.

DIY: Do It Yourself

Tijdens deze workshop zullen jullie leren hoe je op eigen expeditie gaat en welke sextoys je hier het beste voor kunt gebruiken. Wie gaat er mee op expeditie?

Spice it up

Deze workshop is voor de dames die al lang in een relatie zitten en een beetje nieuwe saus over hun seksleven willen gooien. We are here to the rescue!

Quiz Night

Alle ladies verzamelen! Al tijden op zoek naar een uitdagende maar leuke avond voor je gasten? Organiseer dan nu een ladiesnight met een spannende en erotische Pubquiz!